CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

kesahSiDeBaB.blogspot.com

PELEMbut JIWAMU INSAN

AMPUNILAH DOSA SEKALIAN HAMBAMU..TERANGILAH HATI KAMI SEBAGAIMANA KAU TERANGKAN BUMI DENGAN CAHAYA MATAHARIMU...DAN JANGANLAH ENGKAU GELAPKAN HATI KAMI SEBAGAIMANA GELAPNYA MALAM MU..KAU TERANGKAN LAH HATI KAMI DENGAN CAHAYA IMAN DAN KETAQWAAN HIDAYAHMU YA ALLAH...
There was an error in this gadget

Saturday, April 12, 2014

ALBUM baru!!!!

ASSALAMUALAIKUM ... 
hyeee blog yeee haii blog kuuuu (sambil tiup tiup sawang dan habuk beserta debu yg amatttt kronik) ...setelahh sekian lama yeahhhhh kini ku kembali menari hahhah ( ok aliyahh bUkan ko yang menari tapi jari .... SILA INGAT !! )
 Bukan x nk menulis cuma x bape nk ada idea nk post apee (bajet macam ramai yg bukak blog ko kann -_- ) .... 
ok back to the point since aku ni ada menghidap INSOMNIA yang amat kronik .. so memalam ni aku segar bugar (2.37 am) bkn malam tapi pagi heee~~~ soooo ak xnk telan pil tido mlm ni ...(kang hebohhlaaa addicted) heehhhe
soo ak nk update pasalll ummmm pasallllllllllll #my dear AGROTEKNOLOGI classmates :) ... 
(hoiiiiiiiiiiiiiiiii ak rindu korangg gila kot hukhkhukhuk ) *sambil jerit smbil nanges tersesak esak  berserta hingus yang berterbangan ( bg hiperbolaa baru nmpak cm aku rindu korang hahahhhahh )
di sebabkan aku ni terlalu dan teramatlahh rindu koranggg enngggkkoooraaangggggg semuaa....so aku pon bukaklaa grup fb kitaaaa ak scroll punya scrolllll punya scroll smpi laaaaaa tarikh 2010 which is when the grup firstly being made by MURNY SHAH a.k.a akaqq tough hehhehhehh.
seriusly aku rinduu dapat plakk masa baca post2 tuu background musicc sedihhh (memggg banjir bilik ) 
so aku decide nk ber ' blog' mlm ni (smbil di temani lagu kanak2 rianggggg ) baru lahh happening...
ok untuk pembuka cerita kompom laa aku nk cter pasal org yang fes fes kawen dlam kelass..( sedar x sedar masing2 dh nk kawen ) sape lagi kalau bukan ina si kanak2 ribena tu hehehehhehh .....masa2 fes fes taw dia nk kawen....ak mcm WHATTTTTTTTTTTTTTTTTTT ??????????? like seriously ..... mungkin aku lupa masa tu ....kami bukan bdak lepasan SPM ag ... serius aku rindu ...aku masih rasa yang kita ni masih lagi baru lpas spm (tu lahhhh masalah org yg x ley terima kenyataan yg dia dh tua -_- )  .....
of kosss aku ni sgt lahhhh excited nk pergii (ok aliyahh bukan ko sorg je excited ) ok sebenarnya THE WHOLE CLASSS was excited ....... punya laaa semagat memasing nk pergi .....dh la buat kat pahanggg ....mmg smgt lahh ngan nk ber konvoi memasing (akhirnya 6 org je terpilih nk g hihihih)....
ok aliyah x payah nk terpilih sgt ..... dorang x dpt pergi sbb ada masalh teknikal ...(ko tu je yg hidup cm xde masalah hihehhehhh ) 
mmg happy sesangat sesangatttt dan bayak gilaa PC A.K.A PRESS CONFERENCE (tanpa kamera ..yaa kitaorg bukan artis hiiii~~) mmg byk rahsia yg di bongkarkan bersama mak bedah a.k.a pak bedahhhhh yg mulut memasing mcm torpedoo hahah aku je senyap ala2 sopan mcm kucing gituwww meow meow hahah aliyah x payah nk tipu ...yg ko mnyanyi x hengt tu bila??*ehhhhhhhhhhhhhhh hahah (ada ek _ >.<) 
siyess masa tu rasa macam abang dan kakaq ...hilang rasa malu ....nk sendawa ke ....ko nk kentot ke (ok yg tu mmg x senonoh heheh ) memasing x kesah hehehhehe ......ada yg dh tunag ....ada yg planning nk kawen eheheh ...x saba nk tunggu next wedding ...nk tggu next PC hahahhahha.....
nk gmba ke ??? ehh x payah laaa malass nk upload hahhah (bila yg ko rajin aliyah oii )....
ok lpass tu kita orangg ehh lupa nk ckp kita org tu adalah ....akhyar a.k.a si ketua darjahh , zaid si pemain bolaaa (duluuuu skang dh bu***t ) heehhhe , dayah si manje heheh , tikaa si unpredictable ....and si nab si ketua rombongan hehhehheh siyesssss  very happening ....
ok balik tu kita org turun melaka jenjalan melaka .... pergi makang asam pedass (sedapppp hoiiiiiiiiiiiiii) jalan2 kat masjid selat (SUBHANALLAH cntik ) ..... puas sgt ...tp x bape nk puas ....(next time kita buat trip ag ek ek ek ) :') .....
hari ni dilla pulak dh tunag ,,...bulan 5 INSYAALLAH tam pula kawen ...pastu pastuu pastuuuuuuuu,,,
(dh bley bukak kalendar mmbe kawen hehehehheh ) mesti masa reunion dh ada yg bawak anak heheh ATTENTION ina ...... sila bawak satu pasukan bola ehehhehheh  ..
like seriusly when i read those post at the group my tears exlpode
 how i miss the moment with u guys .....dulu waktu sekolah ada yang gaduh smpi x tegur ....terasa hati smpi nanges2 ...tapi bila dh besar masing masing dh matang kan ..... x sangka kita semua dh 22 tahun kan ( masihh x ley terima kenyataan *lempang2 pipi) hampir 4 tahun tinggalkan zaman sekolah .... sekejap je sorang dh kawen ...... 
x sabarr nk tunggu reunionn (2 tahun lagii hoiii hoii yaa hoiii )
yang nak habis blaja ....yang dh kerja ...yang dh masuk alam baru ..yang nk masuk alam  baru ..... ak ucapkan good luck ...korang semua orang orang yg hebat pernah wujud dlm hidup aku (nangissss sempot sempottt :'(   ) korang semua hebat dengan kelebihan tersendiri ..... harap agt masa reunion semua ada .....INSYAALLAH pnjang umur ....
tiba2 memory kat pengkalan balak datangg .....hummmm makin sodihh lak aiiiiii huhuuhuhuh...
dh laaa selamat tdoo semua ....den nk smbung nangisss smbil lap hingus kat cik TED hukhukhuk

AGTOTECHNOLOGY never stop BEING AWESOME :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...