CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

kesahSiDeBaB.blogspot.com

PELEMbut JIWAMU INSAN

AMPUNILAH DOSA SEKALIAN HAMBAMU..TERANGILAH HATI KAMI SEBAGAIMANA KAU TERANGKAN BUMI DENGAN CAHAYA MATAHARIMU...DAN JANGANLAH ENGKAU GELAPKAN HATI KAMI SEBAGAIMANA GELAPNYA MALAM MU..KAU TERANGKAN LAH HATI KAMI DENGAN CAHAYA IMAN DAN KETAQWAAN HIDAYAHMU YA ALLAH...
There was an error in this gadget

Saturday, April 12, 2014

ALBUM baru!!!!

ASSALAMUALAIKUM ... 
hyeee blog yeee haii blog kuuuu (sambil tiup tiup sawang dan habuk beserta debu yg amatttt kronik) ...setelahh sekian lama yeahhhhh kini ku kembali menari hahhah ( ok aliyahh bUkan ko yang menari tapi jari .... SILA INGAT !! )
 Bukan x nk menulis cuma x bape nk ada idea nk post apee (bajet macam ramai yg bukak blog ko kann -_- ) .... 
ok back to the point since aku ni ada menghidap INSOMNIA yang amat kronik .. so memalam ni aku segar bugar (2.37 am) bkn malam tapi pagi heee~~~ soooo ak xnk telan pil tido mlm ni ...(kang hebohhlaaa addicted) heehhhe
soo ak nk update pasalll ummmm pasallllllllllll #my dear AGROTEKNOLOGI classmates :) ... 
(hoiiiiiiiiiiiiiiiii ak rindu korangg gila kot hukhkhukhuk ) *sambil jerit smbil nanges tersesak esak  berserta hingus yang berterbangan ( bg hiperbolaa baru nmpak cm aku rindu korang hahahhhahh )
di sebabkan aku ni terlalu dan teramatlahh rindu koranggg enngggkkoooraaangggggg semuaa....so aku pon bukaklaa grup fb kitaaaa ak scroll punya scrolllll punya scroll smpi laaaaaa tarikh 2010 which is when the grup firstly being made by MURNY SHAH a.k.a akaqq tough hehhehhehh.
seriusly aku rinduu dapat plakk masa baca post2 tuu background musicc sedihhh (memggg banjir bilik ) 
so aku decide nk ber ' blog' mlm ni (smbil di temani lagu kanak2 rianggggg ) baru lahh happening...
ok untuk pembuka cerita kompom laa aku nk cter pasal org yang fes fes kawen dlam kelass..( sedar x sedar masing2 dh nk kawen ) sape lagi kalau bukan ina si kanak2 ribena tu hehehehhehh .....masa2 fes fes taw dia nk kawen....ak mcm WHATTTTTTTTTTTTTTTTTTT ??????????? like seriously ..... mungkin aku lupa masa tu ....kami bukan bdak lepasan SPM ag ... serius aku rindu ...aku masih rasa yang kita ni masih lagi baru lpas spm (tu lahhhh masalah org yg x ley terima kenyataan yg dia dh tua -_- )  .....
of kosss aku ni sgt lahhhh excited nk pergii (ok aliyahh bukan ko sorg je excited ) ok sebenarnya THE WHOLE CLASSS was excited ....... punya laaa semagat memasing nk pergi .....dh la buat kat pahanggg ....mmg smgt lahh ngan nk ber konvoi memasing (akhirnya 6 org je terpilih nk g hihihih)....
ok aliyah x payah nk terpilih sgt ..... dorang x dpt pergi sbb ada masalh teknikal ...(ko tu je yg hidup cm xde masalah hihehhehhh ) 
mmg happy sesangat sesangatttt dan bayak gilaa PC A.K.A PRESS CONFERENCE (tanpa kamera ..yaa kitaorg bukan artis hiiii~~) mmg byk rahsia yg di bongkarkan bersama mak bedah a.k.a pak bedahhhhh yg mulut memasing mcm torpedoo hahah aku je senyap ala2 sopan mcm kucing gituwww meow meow hahah aliyah x payah nk tipu ...yg ko mnyanyi x hengt tu bila??*ehhhhhhhhhhhhhhh hahah (ada ek _ >.<) 
siyess masa tu rasa macam abang dan kakaq ...hilang rasa malu ....nk sendawa ke ....ko nk kentot ke (ok yg tu mmg x senonoh heheh ) memasing x kesah hehehhehe ......ada yg dh tunag ....ada yg planning nk kawen eheheh ...x saba nk tunggu next wedding ...nk tggu next PC hahahhahha.....
nk gmba ke ??? ehh x payah laaa malass nk upload hahhah (bila yg ko rajin aliyah oii )....
ok lpass tu kita orangg ehh lupa nk ckp kita org tu adalah ....akhyar a.k.a si ketua darjahh , zaid si pemain bolaaa (duluuuu skang dh bu***t ) heehhhe , dayah si manje heheh , tikaa si unpredictable ....and si nab si ketua rombongan hehhehheh siyesssss  very happening ....
ok balik tu kita org turun melaka jenjalan melaka .... pergi makang asam pedass (sedapppp hoiiiiiiiiiiiiii) jalan2 kat masjid selat (SUBHANALLAH cntik ) ..... puas sgt ...tp x bape nk puas ....(next time kita buat trip ag ek ek ek ) :') .....
hari ni dilla pulak dh tunag ,,...bulan 5 INSYAALLAH tam pula kawen ...pastu pastuu pastuuuuuuuu,,,
(dh bley bukak kalendar mmbe kawen hehehehheh ) mesti masa reunion dh ada yg bawak anak heheh ATTENTION ina ...... sila bawak satu pasukan bola ehehhehheh  ..
like seriusly when i read those post at the group my tears exlpode
 how i miss the moment with u guys .....dulu waktu sekolah ada yang gaduh smpi x tegur ....terasa hati smpi nanges2 ...tapi bila dh besar masing masing dh matang kan ..... x sangka kita semua dh 22 tahun kan ( masihh x ley terima kenyataan *lempang2 pipi) hampir 4 tahun tinggalkan zaman sekolah .... sekejap je sorang dh kawen ...... 
x sabarr nk tunggu reunionn (2 tahun lagii hoiii hoii yaa hoiii )
yang nak habis blaja ....yang dh kerja ...yang dh masuk alam baru ..yang nk masuk alam  baru ..... ak ucapkan good luck ...korang semua orang orang yg hebat pernah wujud dlm hidup aku (nangissss sempot sempottt :'(   ) korang semua hebat dengan kelebihan tersendiri ..... harap agt masa reunion semua ada .....INSYAALLAH pnjang umur ....
tiba2 memory kat pengkalan balak datangg .....hummmm makin sodihh lak aiiiiii huhuuhuhuh...
dh laaa selamat tdoo semua ....den nk smbung nangisss smbil lap hingus kat cik TED hukhukhuk

AGTOTECHNOLOGY never stop BEING AWESOME :)

Sunday, May 26, 2013

wajah kesayangan HAMBA :')

ASSALAMUALAIKUM !!! heyyyy guys....

yeee nampak x tajukk di atass... ..
apa???
x dengarrr HOKAYYYY wajah kesayangan hamba kan... a,k,a BIODATA hehehh...
 sape mekkk oi kalo bukann   SI DEBAB yang x sedar diri ni hehhhe (ok yang tu ayat rendah diri sebenarnya ahha ) yeke  -____-''..
kalau lah ada yang nak baca... (kesah plakk aku ) x nak baca blaa rrr 
OK2 lets start....(saja mengedik Promote diriii dik oi) hhhaahhhah (bukann x laku ok)..

ok nama di beri NOR ALIYAH BT ABD JALIL... tepat pada tarikh 20 OGOS 1992  (x yahh nak amik kalkulator kira umur aku bape HOKAYYYYY )..OH lupaa pada jam 11.15 A.M (mak aku cakap yang lahir dekat2 tengah hari ni selalunya DEGILL )okkkk !!!!!!!! aku x degil pon hahhah (ok aliyahh x payah nak berlakon hihih) .... 

Pendidikan awal si DEBAB adalah ...TADIKA MASJID SAIDINA OTHMAN AL AFFAN (5-6 tahun )
5 tahun dah tadika...tu yang skang terlebih cerdik hahha ( tipuuu lagiii !! jangan percaya ok)...
ok yang ni kisah benar.....masa aku kecik2 percaya atau tidak...aku hafal semua doa hahhhah ckp je doa apa??? masuk tandas... keluar tandas?? masuk umah keluar umahhhh??? masuk masjid keluar masjid....boley di katakan SATU BUKU DOA tu aku hafal masa umur 5-6 tahunnn hahhahha (MESTI X CAYA KANNNN !! ) its ok2 hahhahha.... tapi skang selepann beberapa PULUH TAHUNNN (ok aliyah x payah nk hiperbola sgt ) aku hanya igt doa MAKAN DAN DOA TIDO.....doa bangun tido dan naik kenderaan igt sikit2 hihihhh (terok22222 ASTAGHFIRULLAHHALADZIM)

ok lepasss habis majlis graduasi di tadika ..si debab smbung blaja hah (ayat cm masuk U kannn hahha ) ok debab g SEKOLAH KEBANGSAAN BANDAR TUN RAZAK...OK DARI darjah satu - enam aku tersadai kat sekolah tu hahha (nak lari mana plakk kan ) ok di sebabkan aku ni cm comel sgt masa sekolah kan...aku terpilih untuk mewakili sekolah main BOLA TAMPAR HAHHA (Padahal x reti main pon -_-'' )....ok masa darjah satu aku masuk KELAS 1 MAJU (maju sgt masa tu haha ) tu kelass kedua...masalah aku bila masuk kelass pandai aku jadi  B***H (tettttttttttttt)  bila masuk kelass belakang2 merasa laa aku ye aku aliyah SI DEBAB naik pentas terima anugerah cemerlang hhahhahhahhha (kauuu adoooo) ...
ok UPSR aku lulus ALHAMDULILLAH aku ni xde laa bijak cm korang2 kannn aku dapat 2A 3B ALHAMDULILLAH :)))))))) ...... 

ok untuk sekolah menengah pulakk aku sambung di SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN BANDAR TUN RAZAK (ok pada nama sekolah aku taw dah aku duduk mana kan hahhahh ) ok aku kat sekolah tuuuu memg best sbb kawan2 sekolahhh semua buat rombongan reramai kat situ hahhah so boleh dikatakan hampir dalam kelass tu aku knalll hahhah (tu yang syokk bukan syok blaja heheh )...
ok masa ni jugak aku makin membesar (bukan badan HOKAYY !!!!!!!) matang maksud aku .....masa tu jugak aku kenal musuh ketat aku ..... nama dia k***L  aku igt nama penuh dia smpai sekaranggg sebb aku teramat benci  dia..... aku amat bersyukur aku pndah dari situ sbb xkkn jumpe dia lagi (hahhhahhahah tersenyumm puass ) tapiii aku sayang nak tinggalkan gir2friends yang selalu defend aku bilaaaa si penjahat tu ejek aku huhuh :'( ... time go fast right ...im still connected with them... and ada yang antara mereka dah kahwin :) .....

aku sekolah di (atas) sampai form 3 je...ok f3  je ...f4 sampai f5 AKU sekolah di SEKOLAH MENENGAH TEKNIK DATO' LELA MAHARAJA REMBAU (smtdlm skrang dah tukar KVDLM ) kolej hehheh ...ok kat sini lahh aku kenall kawan2 yang berkawan tapi tidak mementingkan rupa PARAS !!!!!!!!!!!! korang sgt awesome .....live asrama memg buat aku blaja bnyk mengenai kehidupan (cececcec bajet ayat dah lama hidup hahha )

ok aku asal tajuk sal biodata je haha yang ak  meleret2 ni pehal (aliyah2 berhenti laa mengarut )
ok lepass je ak habis blaja kat SMTDLM tu aku dapat masuk KOLEJ MATRIKULASI NEGERI SEMBILAN.......ok di sana aku 2 tahunn  yela kurg pandai so 2 tahun hhehehh kat sana ak jumpa kawan2 baik aku smpai skarang ... AMIRA FAZZIRAH dan NADZIRAH si yayay (miss them :.(  ) dorang ada waktu aku sedih...dorg selalu dapat detect kalau aku happy ke sedih ke hehhe (ok aliyah x yang nkk emo sgt hahah )

ALHAMDULILLAH TAMAT di KMNS dengan pointer yang agak boleyyyy laaaa ...
so i've got offer at UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA (di mana aku sekarang ) in BACHELOR HONS (K) MAJOR IN PETROLEUM CHEMISTRY :) ...

#oppsss lupa sebelom aku masuk KMNS aku ada masuk giat mara KL hehheh amik teknologi fotografi hhhehhe besttt gilaa blaja kat situuu blaja mcm2 sal kamerA *(sijil smpai skang x amikk -_-)

#sesungguhnya perancangan ALLAH tu MAHA HEBAT :) .... aku sendiri x sangka yang aku akan masuk 

sini :) ..

ok smbung biodata ....aku ada 6 adik beradik ... aku anak ??????? arghhhh mana leyy gtawww :-p .....
aku hidup di besarkan dengan hanya UMMI (PUAN HAJAH SITI ZALEHA ) ummi sgt tabah jalani hidup menyara kami 6 beradik (ok cerita sedih kejap ) ....
aku mmbesar di kawasan bandar ....oleh sbb tu....aku sgt excited bila berada di kawasan KAMPUNG :) .....

nak cter apa lagi ek??? oh ok aku sukaWARNA BIRU (duluuu) tapi skangg aku amat addicted dengan LIGHT PURPLE :) okk warna biru masih suka hehhehh tapi x la sehebat dulu smpai semua nk biru hehheh
ok aku sukaa sorang mamat  ni  tapii biarlah rahsia hehhehheh (ignore statement ni ) .. hahha
mesti kalau mamat tu taw aku suka dia mesti kata "apa minah debab suka aku !!!!!!!)" ok aku sgt x sanggup nk dengar ayat tu so better senyap kan...keep silent even the heart hurt :') hahhahah (poyo gilaaa aku ) hahhahhah

ok thanx sebb sudi mmbaca :') .....ok lupakan yang sedihh GET UP and smile ALIYAHHHHH !!!!!!!!!! ALLAH ada :') ....

#nah gambar masa zaman muda mudi....
 1) MY FAMILY MEMBERS 



P/S NI wedding abang den yang ke 3 yang pengapit tu abg den jugooo single lagi tuh hehhe (sape nk book pm aku ok )


P/s ni anak err muhammad ikmal hanif :)


p/s ni akaq aku singlee ag hahhah ex UPM jugakk minah ni dulu...nama er nurul aiman bt abd jalil :)
*yanh tunjuk peace tu hhhe


ni angah sen (pmpn tuu ) ummu habibah bt abd jalil bersama keluarga bahagia nya...
suami err muhammad shahril.. anak er ummu natasha qysara dan muhammad syazwie aqasha ...ada yang latest muhammad sufi awateef :)


P/s this is my big family :)

p/s suasan akampung yang mendamaikan (ada buaiiii tuu )


P/s family along den namo err... rohaya bt abd jalil...suami err abd razidi...anak err muhammad ammar raziq ..


anak2 buahhh denn yang hampir terkawal ehehhhe





2) gamabr member2 :)


p/s ni member aku masa SMKBTR sampaiii lerr sekangggggg HAYATI DAN NAZATUL ...


P/S ni dekat uPM aku ada event aku main caklempong hehheh


Ps ni rumate masa matrix..nama err hani suhaili :)


P/s ni masa aku di SMTDLM lawatan ke kolej lagenda :)


p/s ni gambar kelass :)

p/s hahhhhh ni masa ORENTASI upm hehehhe


p/s ni muka habiss old school..... masa form 2 ke form 3 masa nii hahha


p/s ni dalam tandas hahhhahha MEMBER BAIK MATRIX JUGAKK MUN IRAH DAN AFEERA.... ok kami semua di UPM :)

p/S PRACTICUM KAMI memg sukaa bergambar :)


 P/s OK NI last presentation teammate .... KIMIA ANALISIS A2ND SEMESTER...
p/s x dilupakan buah jantung pengarang hati NADZIRAH ANAK PAK USOP NI hah kawan my love ly melly  :') dia jauh sgt kat #unimap :'(

p/s hah ni lagiiii sekorr tenggiling ammirah fazzirah..... ni pon sama jauh sgt pada aku #usm penang huhuu
#aku rindu koranggg laa sengall !!!!!!!!!!!!!!!!

#tHANX TO ALL person that have been known me well....u guys make my life more precious than i think :) love u guys more than u guys thought :""(...

#mak bedahhh nak sayonara....moga ketemu lagi :')

Thursday, May 23, 2013

SISWA @ KG... BAKSIS 6 & 13

ASSALAMUALAIKUM semua..!!!!!!! yeyyyy blog ni nama baru iaitu  http://kesahsidebab.blogspot.com/ hhehhehhehh saja nak buat pembaharuan setelah membaca satu novel iaitu "CINTA SAIZ XXL" (ok memg sangt berkaitan dengan aku tajuk novel tu -_-'' )


dah2 cukup2 tu mengarut wahai aliyah....tujuan kau memblog ni nak update  KAMPUNG NYALAS KAN (yess!! that's it kg NYALAS )

SGT TERUJA!!!!!!! hahhah (okey aliyah over tuu )
 pada 17 may - 19 mei kami kumpulan bakti siswa dari UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA (bajet pembaca berita iihihihi ) hahh ok2

sebenarnya kiteorg dah plan lama projek ni...finally it comes the DAY  (speaking hahha )

ok2 lets start!!!!!!!!!!!!! (vroom22)

first day (17 may 2013 hari jumaat pagi)

-si shaher kata gerak kol 7.30 pagi last2 kol 8.30 jugak hahah (yeee aliyah igt sikit !! ALLAH yang menentukan hokayyy ) bukan salah si SHAHER :)
-OKAY kami bergerak dan bersarapan di RNR nilaiii...padahal baru 15 minit jalan ahahhah cm penat sgt hahhah 
-OKAY2 lupaa nk gtaww uuoolllllssss ... WWEEOOOLLSSS naik bas DOUBLE DECKKER HOKAY (hahhahhah jemah jap ) ok sebebnarnya bukan apa memg sngt jakun yelahh x pernah naik  kotttttt THANX SHAHER :) hhehhehh
-ok masa otw g sana aku sgt sebok dengan phone kol sana sini..yelahhh PERHUBUNGAN KAN!! hahahhah *CONNECTING PEOPLE katanya hahhah (iklan NOKIA JAP )...
-ALHAMDULILLAH aku masih igt jalan ke KAMPUNG nyalas tu HHHEHHEH (almaklumla perginya 3 KALI okk ulang suara 3 KALI ) tapi aku TIDO hahhah memg laaa xtaw jalan hehehh
-tepat dalam perancgn ALHAMDULILLAH kami sampai tepat 11 a.m (ok tipu lagi lebih skit pada kol11 sebenarnya).. :)
-sampai saja kami punggah2 barang...then kami di smbut dengan meriahnya di KAMPUNG ....okk x laa meriah sgt sbb xde kompang hahha (over igt artis nk kompang2 bagai --! ).....
-ALHAMDULILLAH juga sbb org kampung sgt berbesar hati menerima kunjungan kami :) .....
-ok MAJLIS smbutan kecil kecil cilipadi di lakukan oleh org kampung :) .... petang dalam kol 2 lebih majlis yang lebih rasmi di jalankan...
-ok masa tulahh kami (yeeee saya nor aliyah bt abd jali DI SERAHKAN KEPADA mak yang sgt baik iaitu PUAN NORZIAH)
-uuuu guyss nak tawww..mak kita yang incharge pape bhgn kampunggg HOOKKAAAYYY !!! (bangga ) hahhahah
-OK SETTEL FOR THE FIRST DAY !!!!!!!

DAY 2 (18 MEI 2013 SABTU )

-ALHAMDULILLAH penerimaan ahli keluarga angkat terhadap kami sgt luar biasa *syukur ALLAH :)
-aktiviti kami di teruskan ok ...AKU ALIYAH ye aliyah *si debab menjadi fasi di sebuah sekolah yang AWESOME iaitu  SEKOLAH MENENGAH KEBANGSAAN NYALAS ....kami handle hampir 100 remaja lingkungan umur 13-14 tahun *form 1 and 2 laaaa .... (bebudak je lagi ) hhhhehhe xde laa remaja mana...
-ALHAMDULILLAH pada mulanya program agak hambar....tapi lama kelamaan makin nmpak keserasian antara kami (hiperbolaaaa sgt hehhe )
-yeeee aku sgt rindukan mereka :'( .... wahai adik2 ku kami warga UPM rindu kalian .....(emoooo pulakkkkk)
-ok seems everything going thgrough the plan for the mornig.....
-then LUNCH KAMI DI KENDURI KAHWEN heheh salah seorg mak angkat ....
-ok FIRST TIME JUGAK PERGI ORG KAWEN (ok alyah x yah nk menipuuu ) mksud aku first time tgok KENDURI YANG SGT PACKED !!!!!!!!
-paham kan maksud packed tu apa hehehheh
-masa makan tuu mak aku bawa kami semua mkn ..tapi bukn di meja .....tapi ambil teruss dari KAWAHHH !!!!!!!!!!!!! (kauuuu pernahhhhhhhhh!!! hhahhahhhahhha ) gilaaaaa rasa cm pelik tapi that's best experience seriously....mkn bersama2 fasi dan kengkawan....gelak tawa (homooooo rindunyaa)
-okk then kami masakkk DODOL!!!!!!!! yeee maaf kengkawan tak dapat membantu sgt masa dodol..... sebab den ni kann SI DEBAB kompem2 laaa ada ASMA !!!!!!!! HUHUHUHUH :'( 
-boleyy pengsan dok hidu asap huhuhuh seriously x dpt merasa kacau pon.....
-but masa kat umah mak angkat dapat merasa kacau hehhehhhe sebab pakai DAPUR GAS!!!!!!! thanx MAKKKKK !!!!!!! (sayangg makkkkk )....
-OK THEN SUKANEKA ..... ALLAHUAKBAR kami dapat smbutan yang sgttttttt HEBAT DARI ORG KAMPUNG !!!!!!!!!!!! ramaiiii gilaaaaaaaaaa yg trun joinn (ok tipu lagiiii x laa ramai gila.....ramai ....ramai..apa ekk alaaa ramai laa ) hahhah apo2 yolaaa
-pada malamnya kami ada ceramah di masjid kg nyalas.....tapi maaf x hadir gakk ....ehhhhh HELLO HADIRR OKK *tetiba je ada mkcik tu tahan kata tak yah pergi sbb surau pmpuan dah tutup...so kami pon balik laaaa --! (ok sebenarnya memg salah kami sebb dtg lmbat :'(  )
-then mlm kebudayaan ....si FITRI nyanyii okkk ..nasib joget je ngan makcikk bukan PEGANG BENDERA!!!!!!!! HAHHAHHAH
-OK TOK SAMZAINAL pon karaoke HOKAYYYYY
- ok hari ke 2 berakhir dngan HAMPIR JAYANYA (ok berjaya sebenarnya aliyah...... !! positif2)

hari ke 3 (19 may 2013 )

-last day..ok kejap je huhuhuhuh yelahhh 3 hari je aliyah oii (bukan setahunn )
-pada pagi tu kamiii pergi  bndar JASIN !!! adik angkat kami bawak jenjalan hhehhe
-sempat laahh pergi rumah makcik sedara aku hahahhha (sempat je kaannnn )dh jenjalan2 bagaiii....
balik lahhh balairaya dok tolong apa yg patut tok majlis penutupan....
-ok aku sempat ag karaoke sbb mlm tu x dpt hahhhah (hilang gian!! HAHAH )
-masa majlis penutupan....ok masa nii sebakk aku sebakkkk sebenarnyaa (bajett control macho je masa ni Eh bukan macho control AYUUUU !! HAH hheheh ) 
-dapat lak tengok montaj yangg memg SENGAJA nak buat balai raya tu banjir uhuhuhu (but really nice that montaj great  job teknikal si ANISS )......
-AKU DAN BEBERAPA MEMBER dah bagi hadiah ,masa kat umahh so xde laa bg masa penutupan tuuu hehhehh (saje x nk menunjuk hahhahhahhhahhhah ) hadiah lawa sgt hokayyyy
-sebelum tu aku dah pesan kat mak... "mak jgn nangis naty saya nangiss "
-THANX MAK ...MAK NMPAK KUAT !!!!!!!!!!! mak x nangis ponnn sooo saya x nangis :)
-terkejut sbb mak bagi hadiah byk sgt....(fasiii tumpang sekaki *untuglaa hehheh )

-mak bagi dodol yang sgt sedap...bahulu yang sgt enak....mak bekalkan nasi hujan panas yang ayah masak :'( ....mak bg air twister jugakkk... perhiasan yang mak bg wana PEPEL  wana fav saya THANX MAKKKKK..... tudung yang mak bagiiii SGT CANTIKK !!!!!!!! byk sgt mk bagi .....thamx makk !!!!!!
- tibalah masa nk balik.....memang suasana masa tuu Memmamggg Sayuuuuu !!!!!!!!!! (mana x errr semua dok nangis2)

-ok aku x nangisss (bajetttt hati kentall !!!!!!!!!! hahhahha )
-aku sedih sebenrnya tapi air mata kering masa tu hahhha (alasannnn je tuuu )
 *SAYONARA KAMPUNG NYALAS JASIN MELAKA....SMK NYALAS......BE WITH U GUYS GAVE ME A LOT OF SMILE MEMORY TO KEEP :') THANX MAK ..PUAN NORZIAH WALAUPUN MAK BYK TANGGUNGJAWAB.....TAPI MAK MASIH BERI YANG TERBAIK BUAT KAMI.......


#TAHNX ALLAH ATAS KURNIAN RAKAN2 YANG SGT AWESOME SEPANJANG BERBAKSIS...THANX KENGKAWAN DAN FASI..... 

ok lets the pic talk hokayyyy .....




































































#done with the task.....pray for us ....FINAL EXAM IS COMING TOWARDS... GAMBATE BAKSIS 6 &13 .... SENTIASA RINDU KORGGG :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...